Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Salaku parusahaan nu integrates R & D, produksi jeung jualan rupa-rupa parabot aplikasi laser sarta mesin lambar ngolah logam CNC, Jiangsu Yangming Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman jeung alamat bisnis is: Libao Industri Park, hai ' hiji Kota, Propinsi Jiangsu. Hal ieu merenah lokasina di bunderan ékonomi Shanghai hiji jam, sarta ditutup pikeun Shenhai Jalan Raya tur Qiyang Jalan Raya.

produk urang ngawengku: Tah kitu mesin motong laser, laser mesin patri, laser perlakuan panas jeung saterusna. Nu anyar, kami geus ngembangkeun hiji loading fléksibel otomatis tur sistem unloading dina motong pesawat, jeung hiji garis produksi otomatis kalawan uncoiling kontinyu, leveling na laser motong. Ieu meets kaperluan sababaraha konsumén domestik tinggi-tungtung nyadiakeun solusi pribadi tur profésional sistem ngolah laser lengkep.

wartos

The laser (CO2 and fiber) cutting machine has become the ultimate cutting tool for sheet metal in recent years. It’s also one of the most rapidly evolving technologies in metal fabrication and not so long ago you’d be hard pressed to find a fiber ...
Yangming Technology Cutting Systems, which relies on fiber lasers for its cutting systems, has paired a new algorithm to enable the minimization of the focus shift in its Yangming Technology fiber laser cutting with a new noncontact beam measureme...