Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Minangka perusahaan sing nyawiji R & D, produksi lan dodolan macem-macem peralatan aplikasi laser lan mesin sheet Processing logam CNC, Jiangsu Yangming Technology Co., Ltd. iki diadegagaké bareng karo luwih saka 15 taun pengalaman lan alamat bisnis: Libao Industry Park, Hai ' lan City, Provinsi Jiangsu. Iku wis nduweni dumunung ing bunder ekonomi Shanghai siji jam, lan ditutup kanggo Shenhai Highway lan Qiyang Highway.

Kita produk kalebu: Plane mesin nglereni laser, Laser mesin las, Laser perawatan panas lan ing. Bubar, kita wis dikembangaké loading fleksibel otomatis lan sistem unloading ing nglereni bidang, lan baris produksi otomatis karo uncoiling dadi, gawe tingkat lan laser nglereni. Iki ketemu kabutuhan sawetara pelanggan domestik dhuwur-mburi kanggo nyedhiyani solusi pribadi lan profesional saka sistem Processing laser lengkap.

NEWS

The laser (CO2 and fiber) cutting machine has become the ultimate cutting tool for sheet metal in recent years. It’s also one of the most rapidly evolving technologies in metal fabrication and not so long ago you’d be hard pressed to find a fiber ...
Yangming Technology Cutting Systems, which relies on fiber lasers for its cutting systems, has paired a new algorithm to enable the minimization of the focus shift in its Yangming Technology fiber laser cutting with a new noncontact beam measureme...